Laatste nieuws

Zuid Afrika

Geertrui van Gorkom

Na haar studies Engelse taal-en letterkunde en Onderwijskunde was Geertrui ruim 15 jaar als senior consultant verbonden aan Mercuri Urval, een vooraanstaand internationaal opererend wervings- en selectie/organisatie adviesbureau, waar zij zich ook tot deskundig assessor heeft ontwikkeld. Voorheen was zij o.m. werkzaam in de gezondheidszorg, directeur eigenaar van een dienstverlenend bedrijf voor expatriates en directeur van een internationale school. Ze is zo te zeggen van meerdere markten thuis.

Naast directeur van Van Gorkom Executive is zij betrokken geweest bij de Transitiumgroep, een organisatie die voornamelijk bestuurders vanuit de APPA regeling naar een nieuwe werkplek begeleidt. In de aanloop naar het oprichten van haar eigen bureau heeft zij in 2015 voor Rieken & Oomen tal van wervingsopdrachten voor topambtenaren en bestuurders succesvol uitgevoerd.

Geertrui is een besliste vraagbaak en gesprekspartner bij complexe wervingsopdrachten. Ze krijgt snel het vertrouwen, is invoelend en analytisch, duidelijk en direct waar dit nodig is. Haar ervaring en scholing als organisatieadviseur vormen hierbij een onmisbare schakel naar succes.

Geertrui beschikt over een breed netwerk bij gemeenten, provincies en ministeries en is daarnaast ingevoerd in de gezondheidszorg, welzijn, woningbouwcorporaties, cultuur en onderwijs. In de jaren dat zij bij Mercuri Urval voor het bedrijfsleven werkte heeft zij dat voornamelijk gedaan voor de verpakkingsindustrie en de pharma. Zo heeft zij een netwerk ontwikkeld dat ook bij loopbaan- en carrièreadvisering goed van pas komt.

Geertrui gaat met u de reis aan om thuis te komen, op de juiste plek, in de juiste baan en de juiste omgeving. In Zuid-Afrika en in Nederland