Laatste nieuws

 • PSYCH-K®
  08
  apr

  PSYCH-K®  faciliteert jou om belemmerende overtuigingen en stress te transformeren. Een bevrijdend en blijvend loskomen uit negativiteit en of...

  Lees meer...

 • Diversiteit
  09
  jan

  De diversiteit die we zien in de samenleving zou veel beter weerspiegeld kunnen worden in organisaties. Tijdens onze search & selectie en binnen ons...

  Lees meer...

Zuid Afrika

Geertrui van Gorkom

Na haar studies Engelse taal-en letterkunde en Onderwijskunde was Geertrui ruim 15 jaar als senior consultant verbonden aan Mercuri Urval, een vooraanstaand internationaal opererend wervings- en selectie/organisatie adviesbureau, waar zij zich ook tot deskundig assessor heeft ontwikkeld. Voorheen was zij o.m. werkzaam in de gezondheidszorg als hulpverlener en docent, directeur eigenaar van een dienstverlenend bedrijf voor expatriates en directeur van een school met internationale afdeling. Ze is zo te zeggen van meerdere markten thuis.

Naast directeur van Van Gorkom Executive is zij betrokken geweest bij de Transitiumgroep, een organisatie die voornamelijk bestuurders vanuit de APPA regeling naar een nieuwe werkplek begeleidt. In de aanloop naar het oprichten van haar eigen bureau heeft zij in 2015 voor Rieken & Oomen tal van wervingsopdrachten voor topambtenaren en bestuurders uitgevoerd.

Geertrui is een vraagbaak en gesprekspartner bij complexe wervingsopdrachten. Ze krijgt snel het vertrouwen, is invoelend en analytisch, duidelijk en direct waar dit nodig is. Haar ervaring en scholing als organisatieadviseur vormen hierbij een onmisbare schakel naar succes.

Geertrui gaat met u de reis aan om thuis te komen, op de voor u juiste plek, in een fijne baan en de juiste omgeving. In Zuid-Afrika en in Nederland. 

Daartoe kan zij u ook terzijde staan met gebruikmaking van de PSYCH-K® techniek. Ze vertelt u graag over haar ervaringen.